Saint-Malo begin Januari 2013

Jaaroverzicht

25. dec, 2013

Het jaar begon in Bretagne

We brachten een paar dagen door in dit karaktervolle havenstadje dat een grote rol heeft gespeeld in de ontdekking van de wereld en dat onder meer hun andere naam aan de Falklandeilanden heeft gegeven: les Iles Malouines. Las Malvinas.

Terugblik

Heipaal

Het wordt een zeer subjectief jaaroverzicht, aan de hand van enkele beelden.

Het was een vruchtbaar jaar ondanks alle ellende en tegenslagen.

De eerste dagen zijn de palen geslagen voor het huis in Vlaanderen dat we volgend jaar zullen bewonen. Daar heeft een indrukwekkende machine gestaan om te heien.

In februari gingen we de dieren bekijken in Aywaille, zie straks de slang.

In het voorjaar, bezochte we kunsttentoonstellingen met Kristien.

Half Mei waren we in Sicilië, weldoorvoed zoals uit de foto blijkt, en Augustus in Kroatië. Het is een beetje veel geweest met al dat reizen en daarom zijn we nu in de Kerstvakantie thuis gebleven.

Het was ook het eerste jaar dat we het zonder mijn vader stelden. God hebbe zijn ziel. Er zijn geheimen uit de kast gevallen, maar puur alleen die hem tot eer strekken.

Daarnaast hebben wij de website verder uitgebouwd, verfijnd en verbeterd, de maand april aangepast in de scheurkalender en een rondeau of wat aan Pasquino toegevoegd.

Dat is zowat de samenvatting van de diashow hieronder en van het jaar 2013 voor wat Pasquino, Dirk en Peter betreft, als altijd uw trouwe équipe.

Iedereen fijne najaarsfeesten toegewenst, en een prachtig 2014!

 

  • Het huis

    Het huis staat er intussen. Ongelofelijk maar waar. In het dagboek hadden we het deze maand over Vlaanderen en onvermijdelijk ook over België. De baksteen in de maag.

  • Natuur

    In augustus waren we bij de rivieren van Babylon in het gastvrije Kroatië. Waar vis zwemt in de blauwe wateren. Heel wat anders is het nieuwe rondeau "Op 't nippertje"

  • Kunst

    Brussels Art Fair waar kunst aan de man gebracht wordt. Met Kristien door de kunstgalerijen struinen. We maakten kunst mee. En na het einde komt een nieuw begin.

Veel pret en geluk in het nieuwe jaar

27. dec, 2013

We gaan er nu uit

Tijd voor een vooruitblik

Met vriendelijke groet,

Dirk van Babylon