Blog Lente 2013

26. jun, 2013

Nog een videofragment. We zien de arm van Kristien, een kunstvoorwerp dat ze heeft gemaakt en mijn spiegel. We horen wat onhoorbare stemmen. Ik zal later nog ontdekken hoe ik met dat geluid kan werken. Ik zou het kunnen vervangen door iets anders of helemaal weghalen.

25. jun, 2013

Op het videofragment hieronder is een vlag te zien in de Europese kleuren. Het is niet de Europese vlag geworden, maar het was wel ooit een inzending voor een nieuw ontwerp. Het zou al die vele sterren, waarvan het aantal maar bleef groeien naarmate er landen bijkwamen, vervangen door een gele cirkel en klaar is kees. Maar het heeft het niet gehaald.

Dat is ongeveer de teneur van wat we op de geluidband horen,. Het is de stem van Dirk die toevallig ook is opgenomen, zij het nauwelijks verstaanbaar, omdat het niet de bedoeling was. Ik heb het geluid toch maar niet weggehaald, Zo krijgt het nog iets van Art Brut.

Een subliem moment, en dan die beweging in die vlag.

25. jun, 2013

Maandag 24 juni 2013. Wat een prachtig moment in de tuin van Galerie Transit, te Mechelen. Onze gastheren Dirk en Bert en Kristien in dit prachtig groendecor bij een bewolkt middaglicht.

25. jun, 2013

In de tuin van villa Transit.

24. jun, 2013

Zelfportret met kunstwerk en arm van Kristien De Neve