Pasquino blog lente 2014

30. jun, 2014
Golden Gate

Luidens een bericht in De Standaard worden er netten geplaatst onder de Golden Gate Bridge om zelfmoord te beletten. Sven is daar bijzonder rouwig om en stuurde deze link. Met deze gaan we eruit en sluiten we de lenteblog 2014 af.

29. jun, 2014
Mucha kalender

Op vraag van Inge hier een link naar een commercieel aanbod van een Alfred Mucha kalender voor het jaar 2015, te vinden op bol.com. Ik heb daar al eens iets besteld en het werd correct geleverd.

28. jun, 2014
www.skepdic.com

The skeptic's dictionary (Engels) biedt ontluisterende informatie over heel wat onzin die op de markt is. We hadden het vandaag over het boek Urantia in het dagboek. Ziehier de link naar sceptische commentaar.

27. jun, 2014
Martin Gardner wiki

Martin Gardner schreef reeds in de jaren vijftig over pseudowetenschap op een geestige en prikkelende manier. Alleen al daardoor heeft hij een diepgaande invloed uitgeoefend. Het Nederlandse artikel in Wikipedia is nogal beknopt, maar in de Engelstalige Wikipedia vernemen we meer over hem, onder meer ook over zijn Godsbeeld. Uiterst boeiende man.

26. jun, 2014
Support, don't punish

Deze link is behalve in het Engels ook gemakkelijk in het Frans en Spaans te bekijken. Steun die mensen in plaats van ze te bestraffen, zo is de teneur. Deze site heeft mijn onvoorwaardelijke steun.