Mijn nieuwe 'look.' Na een kleine restyling.

Terugblik

23. jun, 2016

Verrassingsfeest

Op 28 mei kreeg ik een geheim verrassingsfeest aangeboden vanwege mijn echtgenoot. De hele familie was aanwezig, alsmede de beste vrienden, de afwezigen niet te na gesproken.

Bedankt

De badkamer van de markiezin.

Wat een mooie manier om zestig te worden.

Alle aanwezigen hartelijk dank, dit met ons gedeeld te hebben. Het was het mooiste moment van mijn leven tot dusver. Daarom permitteer ik mij, in deze maandelijkse nieuwsbrief van juni, er nog eens een laatste keer op terug te komen, met een paar foto’s die aan het memorabele weekend herinneren.

Het feest zelf vond plaats in de lokalen van de Koninklijke Muziekvereniging Moed en Volharding, kortom het muziek van Denderhoutem. De weergoden waren ons gunstig gezind ondanks het natte seizoen, zodat het aperitief buiten kon genuttigd worden. Onze selectie van de beste vijf foto’s begint hier.

We zien mij hier, nog in de oude ‘look,’ eerst in gesprek met Tante Dina, naast haar wederhelft Jan, en een half profiel van mijn goede neef Stef, die haar ook tante noemt. De volgende foto toont mij en mijn prachtige dochter Louisa.

De volgende ochtend was er een ontbijt in ons huis. We kunnen mijn beste vriend Gino op het terras ontwaren. We krijgen vervolgens een zeldzame foto van het Myriade gezelschap compleet bij elkaar, van links naar rechts zo Frans, Myriam, Peter, Chris en Marijke.

Tenslotte koos ik een selfie met onze Engelse vriend Peter Campbell, in de badkamer van de markiezin van het kasteel van Gaasbeek, in Vlaams Brabant, meer bepaald in het Pajottenland.

Daar liep een tentoonstelling onder de veelbelovende titel “Divine Decadence.” Die is dit weekend helaas afgelopen. Het was zeer de moeite waard.

Het was een bewogen weekend waarin voor een keer zoveel werelden, die doorgaans gescheiden blijven, bij elkaar kwamen en elkaar ontmoetten. Het gezin, de geledingen van de familie, de vrienden, de geneeskunde, de literatuur, de buitenlanders, het waren allemaal vakjes en nu is dat een keer door elkaar geschud. Dat zal wellicht nooit meer opnieuw gebeuren.

Jammer dat mijn vader dat niet heeft mogen zien, zoals ik in mijn toespraak al zei, maar mijn moeder was er wel, en ze vond het goed.

Dina, Peter, Jan en Stef.

Louisa en Peter

Ontbijt in het veld

Frans, Myriam, Peter, Chris en Marijke.

Peter, Peter en Peter.

 • Lente 2016

  Berlijn en Amsterdam
  Het buitenland was goed vertegenwoordigd. Die zien elkaar ook niet zo vaak.
  In onze blog vertellen we daar meer over.
  Kijk omtrent 28 mei.

 • Breakable light

  Brussel en Manchester
  Qua kleur passen ze goed samen, mijn dochter en Peter Campbell. U weet toch dat onze website een kleine Engelstalige rubriek heeft?
  Zie de link 'Breakable light."

 • Denderhoutem en Rabat

  Ik ben trots op haar, en zij is trots op mij. Dat dit een keer gezegd is. Meer moet dat niet zijn. Ik verwijs naar mijn overtuiging zoals die blijkt uit "Herinner de toekomst."

Met vriendelijke groet,

Dirk van Babylon