De Fernsehturm in Berlijn, gezien van onderuit, door de lens van mijn neef Hans De Wolf

Vakantieherinnering

We illustreren onze maandelijkse nieuwsbrief deze keer met fotos die niet van ons zelf zijn, maar van onze geliefde neef Hans De Wolf. Ze vormen een dierbaar aandenken aan onze augustusvakantie in Duitsland. We begonnen in Berlijn en we bezochten vervolgens de Baltische kust, met onder meer Greifswald, Rostock en Lübeck.

Het gedeelte in Berlijn was aan de familie gewijd, omdat we daar een soort bijeenkomst hadden. Voor mij een fantastische gelegenheid om ergens bij te horen. Ik denk er met veel genoegen aan terug. Mogen deze foto’s daar de stille getuigen van zijn.

Verder heerst er stilte op de site. De enige rubriek die ik nog min of meer dagelijks bijhoud is de blog zomer 2015 die afgesloten is, want we zullen aan de herfst beginnen.

We hebben de meeste andere activiteiten stilgelegd om te kunnen bezig zijn met het theaterstuk 'Eer en trouw' (werktitel) dat voor het einde van het jaar af moet zijn.

Scharmützelsee

Weerspiegeling van de zon in het water.

Holocaustmonument

Ongelijke zuilen, een beetje schuin. Indrukwekkend.

Zwanen

Zwanen op het water in het bucolische landschap.

Museum

Gezichten die opdoemen uit het verleden.

Fernsehturm nogmaals

De toren herinnert ongewild aan het DDR-verleden van Oost-Berlijn.

  • Molinos

    Voorlopig vindt u nog de volledige Molinos online, maar dat zal spoedig veranderen. We gaan het boek uitgeven, en dan vliegt hij van de site, zo gauw het boek leverbaar is.

  • Blog Zomer

    We nemen afscheid van de zomerblog. We eindigen met een sonnet dat naar de vluchtelingencrisis van deze dagen verwijst. Zie blog zomer 2015 op 30 september.

  • Blog Herfst

    We beginnen gelijk met de herfstblog. Er staat nog niets in, op het ogenblik dat ik dit schrijf, maar daar komt verandering in. We zien hier Denderganzen. Terug thuis!

Met vriendelijke groet,

Dirk van Babylon