Impressie van het nieuwe huis

NIeuw en oud

23. jun, 2014

Verhuisd en wel

Door toedoen van de verhuis was er geen maandelijkse nieuwsbrief in de maand mei, en de vorige is dus van april en te vinden via bovenstaande link.
Dit om in zekere zin de continuïteit te herstellen. We zijn als het ware terug van weggeweest.

Terug naar af

We wonen nu in Vlaanderen.

In wezen ben ik teruggekeerd naar mijn geboortestreek. Niet dat ik daar ooit naar uit heb gekeken, maar wel dat het nu praktisch kon. Om een of andere reden bestond de kans hier een huis te bouwen en van een idee is dat nu werkelijkheid geworden.

Praktisch loopt alles op wieltjes. Ik mis het ruime huis dat we in Brussel hadden, minder dan ik had voorzien. Het is gewoon heel goed wonen hier, met meer ruimte en stilte, en een beter uitzicht. De tuin is nog een wildernis, maar dat is nu de volgende uitdaging. Er is tenminste een tuin. Dat is zowat het enige wat we in de stad niet ook al hadden.

Als herinnering aan het vorige huis is er niet alleen diashow deze keer maar ook een videofragment dat zo een beetje laat zien hoe die mooie loft in elkaar zat.

Het oude huis

Video-impressie van het huis in Brussel waar ik bijna tien jaar woonde.

 • Mystiek

  We zijn van plan de maanden juni en juli nog vol te houden met dagboekbijdragen, zij het iets korter dan te voren en meer scherp op de snee. Thema deze maand is de mystiek, en de Godservaring.

 • Blog

  De blog wordt deze maand een beetje onregelmatig bijgehouden. Met een beetje geluk gaan we dat nog opvullen, anders blijft het zo staan. Het moet uit de lengte of uit de breedte.

 • Pinksterstorm

  U kunt niet alleen commentaren toevoegen bij alle onderdelen van de site, zij het in lengte beperkt, maar ook langere stukken plaatsen.
  Zie bovenstaande link.

Adresverandering

25. jun, 2014

Direct contact

We zijn veranderd van adres, e-mailadres, telefoonnummer etc. Degenen onder u die de nieuwe gegevens wensen te verkrijgen kunnen me mailen via bovenstaande link. Ik heb toch maar besloten dat alles niet zo maar op het net te zetten.
De huisartspraktijk is niet verhuisd.

Met vriendelijke groet,

Dirk van Babylon